Lieve mensen,

Wat een bizarre tijd, je kan er bijna geen voorstelling van maken.
Normaal gesproken is maart een van mijn drukste manden, maar nu is de agenda voor maart z.g.a. leeg. Maar de gezondheid gaat uiteraard boven alles. In overleg met mijn opdrachtgevers hebben we besloten de niet dringende afspraken te verplaatsen naar (hopelijk) april. Een opdrachtgever bood aan de brainstormsessie alvast af te nemen in de vorm van een tegoedbon, wat ik een ontzettend vriendelijk gebaar vond!
Als ondernemer / ZZP’er loop je een risico, maar met deze situatie houdt niemand rekening mee.

Mocht je graag in je huis bezig willen en een brainstormsessie overwegen voor in het voorjaar, bied ik de mogelijkheid een tegoedbon af te nemen en dan gaan wij (mijn stagiaire en ik) jullie iets extra’s aanbieden. Bijvoorbeeld je woning in 3D zetten (afhankelijk van type woning en m2), een kleurenkaart, een moodbord of meubellijst van jullie wensen, een korting op meubels etc. In overleg kijk ik graag waar ik jullie kosteloos extra mee kan helpen.
Tevens bied ik de mogelijkheid voor online advies!

Hiervoor zijn twee mogelijkheden:

  1. Een gesprek via Skype / FaceTime. Vooraf ontvang ik graag jouw interieurvragen en bereid ik het gesprek voor. Bijvoorbeeld door bijpassende meubels te zoeken, een indeling te maken, het is maar net wat je interieurvragen zijn. Het gesprek duurt een uur. De kosten hiervan zijn tijdelijk €150,- (i.p.v. €250)
  2. Digitaal interieuradvies. Digitaal interieuradvies past goed bij jou als je al hebt nagedacht over welke sfeer je wilt creëren. Misschien heb je al een Pinterest bord aangemaakt met de interieurstijl die je aanspreekt. Je bent al dingen aan het uitproberen geweest, maar je komt er niet zelf uit. Wellicht is er al een goede basis, maar voelt het nog niet als een fijne, persoonlijke ruimte. Er mist nog iets, dit kan bijvoorbeeld een kleur zijn of een leuk behang, een mooi kleed die alles gaat verbinden of die toffe lamp als eye-catcher in de ruimte. Je krijgt een mooi overzicht met inspiratie en advies. Dit kan een indeling zijn, kleuren en materialen, het is maar net wat jouw wensen zijn. Daarbij inspireer ik je met mijn favoriete merken, zodat je met de juiste items jouw interieur persoonlijk kunt maken!
    De kosten hiervan beginnen bij €250,- en is afhankelijk van de hoeveelheid vragen.

Daarbij blijft het mogelijk gordijnstalen op zicht te krijgen. Deze kan je contactloos ophalen bij mij in Zuidhorn.

Tot slot wil ik zeggen, denk goed om jezelf en elkaar! Stuur elkaar een kaartje, bel elkaar wat vaker op, koop toch dat bosje bloemen bij de bloemist en zet het voor de deur bij iemand die je nu niet kunt zien of geniet er zelf van, nu we toch meer thuis zijn. Laat een keer eten bezorgen door het restaurant die verplicht haar eetgelegenheid moest sluiten of koop andere tegoedbonnen bij zaken die het nu moeilijk hebben.

Please, lets do this together!

Ik ga zo een wandelingetje maken met mijn kinderen naar mijn favoriete bloemist hier in het dorp (Bloemist Abutilon Zuidhorn) en een mooi boeketje samenstellen 🙂

 

 

#Coronavirus #covid-19 #interieuradvies #huisinrichten #interieuratyling #onlineinterieuradvies #interieuradviesopafstand #thuisaandeslag #binnenzitten #socialdistance