Sinds kort is Leef! Interieuradvies een erkend leerbedrijf! En dat betekend dat we onze eerste stagiaire mogen welkom heten!

Vanaf september t/m januari 2017 komt Cleo bij mij stage lopen.
Hieronder stelt Cleo zich voor.
Cleo, welkom bij Leef! Interieuradvies!

“Mijn naam is Cleo Florence Lutz ik ben in 1997 geboren in Hoogeveen hier ben ik opgegroeid, na een aantal jaar ben ik verhuisd met mijn gezin naar een nieuwbouw wijk waar mijn ouders een huis hebben laten bouwen. Zelf vond ik dit heel erg interessant en gaaf om het process mee te mogen maken. Zelf mocht ik de kleuren van mijn slaapkamer uitkiezen wat ik echt geweldig vond.
Als mensen mij eerder vroegen wat ik wou worden zei ik dat ik graag ontwerpster wou worden, waarvan? Dat wist ik nog niet.
In 2008 zijn zijn mijn ouders een kleding in combinatie met optiek bedrijf gestart, hier hebben ze groot en deels de inrichting zelf verzorgt wat ik weer een erg interessant proces vond, bij de latere verhuizing naar een ander pand heb ik ook veel meegeholpen en hebben we het interieur aan gepast. Op dat moment wist ik al dat ik naar het Cibap in Zwolle wou, welke opleiding ik hier wou doen was voor mij nog een vraag. Snel kwam ik erachter dat ik verder wou gaan in het 3D gedeelte (design). In mijn tweede jaar ben ik toen uitgestroomd naar de opleiding interieur design. Elke dag ben ik met plezier met mijn opleiding bezig, zowel met mijn stage als met school.

Wat ik zo leuk vind aan interieur design?
Ieder mens heeft een totaal eigen stijl dat is gevormd door zijn of haar leven, deze stijl ziet iedereen weer anders, zo is ook de definitie van mooi bij iedereen verschillend. Zelf vind ik het super leuk om me in te verdiepen. Wat is mooi?
Zo zijn mediums al Instagram en Pinterest echt een must voor mij, daar staan veel trends op van “dit” moment. Maar de vraag is natuurlijk “Wat is de volgende trend?” ik vind het erg leuk om dit uit te zoeken, en daarin een stapje voor te blijven.
En wat past er bij jou?”

 

 


CleoLutz