Vandaag bestaat Leef! Interieuradvies 3 jaar! Drie hele mooie jaren waarin ik met veel passie interieuradviezen heb gegeven. Het enthousiasme waarin mijn ideeën bij opdrachtgevers ontvangen worden, geeft me zo veel positiviteit dat ik hoop dit nog heel lang te mogen doen. Het is heerlijk om aan het einde van mijn bezoek de opdrachtgever de hand te schudden en stralende en geïnspireerde mensen achter te laten.

Elke opdracht is weer een uitdaging. Ik probeer zo veel mogelijk bij de wensen of stijlen van mijn opdrachtgevers aan te sluiten, maar probeer ook bij mijn eigen stijl te blijven. Want ik vertrouw er op dat mijn opdrachtgevers mij ook zorgvuldig hebben uitgekozen.

Laatst kreeg ik de vraag om mijn stijl te omschrijven. Mijn stijl is modern. Ik houd van echte designklassiekers en tijdloos design, maar zoals de naam al zegt, een interieur moet leven! Oude meubels, gecombineerd met nieuw. Praktische meubels, planten, bloemen, ruimte voor boeken / tijdschriften / kinderspeelgoed en uiteraard KUNST horen in het interieur thuis! Een interieur zonder al deze dingen is voor mij niet compleet.

Mijn opdrachtgevers van de afgelopen drie jaar wil ik bedanken voor het vertrouwen. Ik hoop nog heel veel jaren het vertrouwen van opdrachtgevers te krijgen om hen te inspireren, “positief te verwarren” (deze mooie uitspraak zei iemand laatst tegen mij) en te enthousiasmeren een interieur te creëren dat leeft!

bloemenfeest leef interieuradvies

 

Confetti leef interieuradvies

 

foto’s: pinterest