Flory Verasdonck


Over Flory

Mijn passie voor wonen begon op jonge leeftijd. Rond mijn 8ste levensjaar lieten mijn ouders een nieuwbouwhuis bouwen. Hier is mijn passie ontstaan voor wonen, inrichten en designmeubilair. Ik begon plattegronden op schaal te tekenen, opnieuw in te richten en hierbij meubelstukken te zoeken. Met veel plezier en zorgvuldigheid, richtte ik de ruimtes op een speelse manier in. Alles was mogelijk, mijn fantasie had geen grenzen.

In mijn puberjaren zat ik regelmatig in een design hangstoel in het interieurcentrum van Groningen en dacht na over welke meubelstukken om mij heen in mijn net ontworpen woonkamer zouden passen. Dit was natuurlijk fictief, maar ik beleefde er veel plezier aan. Na de middelbareschool heb ik een jaar in Amerika gestudeerd. Hier heb ik het vak Interior Design gevolgd en veel geleerd over de verschillende woonstijlen en wat ruimte en kleurgebruik met een mens en ruimte kunnen doen.

Weer terug in Nederland ben ik begonnen aan de docentenopleiding beeldende kunst en vormgeving aan Academie Minerva te Groningen. Met als afstudeerrichting ‘autonoom-ruimtelijk’ heb ik mijn ‘Bachelor of fine art and design in education’ behaald. Omdat ik toch de binnenhuisarchitectuur miste, ben ik de studie interieurstyling gaan volgen. Deze verschillende studie-ervaringen maken mijn interieuradviezen speels, verrassend, praktisch, met gevoel voor kleur en ruimte. 

Naast mijn werk als interieurontwerper, geef ik les in diverse kunstvakken op een middelbareschool in de stad Groningen. Daarbij bied ik samen met een collega-stylist, een paar keer per jaar, een interieurcursus aan.

Als binnenhuis-ontwerpster kom ik bij de mensen thuis, maar ontwerp ik ook voor  bedrijven
Ik heb veel ervaring met nieuwbouw projecten, maar ook met het renoveren van oude woningen en woonboerderijen.  
In de afgelopen negen jaar heb ik een groot netwerk opgebouwd van goede en betrouwbare aannemers, schilders, stukadoors, meubelmakers, stoffeer en vloer bedrijven etc., wat door mijn opdrachtgevers als erg prettig wordt ervaren.

Vaak zie ik dat mensen moeite hebben een passend interieur te creëren. Ze weten wel wat ze wel en niet mooi vinden, maar het lukt niet om van hun woonwensen een passend interieur te maken met de sfeer die ze voor ogen hebben. Met veel enthousiasme, zorgvuldigheid en oog voor functionaliteit, ontwerp ik graag een interieur voor u dat bij uw leef-wensen past. Tevens kan ik u helpen een persoonlijke sfeer te creëren, waarin u zich thuis voelt.

Over LEEF!

LEEF! interieuradvies staat voor wonen of werken waar iedereen zich thuis voelt. Met passie geef ik interieuradviezen waarbij een leefomgeving wordt gecreëerd die leeft.

LEEF! interieuradvies

Poolsterstraat 6
9801 VS Zuidhorn
(Alleen op afspraak)

info@leef-interieuradvies.nl

KvK 57123381
BTW-ID: NL 0014444107B43

Instagram