Ik ben weg van fotomuren! Foto’s gegroepeerd, uitvergroot, een close up, kleur of zwart wit, het is een prachtige manier om je huis persoonlijk te maken. Je interieur gaat leven als het persoonlijk wordt.

Leef! Interieuradvies - pinterest1

Bij het groeperen is het belangrijk dat foto’s goed samengesteld worden (zowel de afbeelding van de foto als hoe ze aan de muur komen te hangen.) Door dit niet goed op elkaar af te stemmen, kan het al gauw rommelig lijken.

Tip: Trek alle formaten van de foto’s / fotolijsten over op papier en markeer waar het ophanghaakje zit. Hang de papieren met tape aan de muur in een mooie compositie. Boor op de plek waar je het haakje hebt gemarkeerd een gat (door het papier dus). Verwijder de papieren en hang op de juiste plekken de schilderijen op.

Wil je het jezelf een beetje makkelijk maken? Maak dan een mooie fotocollage met Ogu.

Leef! Interieuradvies Pinterest 9

Tegenwoordig kan je op van alles foto’s laten drukken! Bijv. op plexiglas, hout, aluminium of op canvas. Wij hebben goede ervaring met foto’s laten drukken op een ixxi en op canvas (www.fotoopcanvas.nl). Beide kan je heel gemakkelijk via internet bestellen. Ze leveren snel en hun kwaliteit is haarscherp!

Leef! Interieuradvies Pinterest5

Een andere manier om foto’s op te hangen is met een kabel of een fotorek. Het geeft een speels effect en je kan makkelijk foto’s verwisselen. Daarbij is het leuk om foto’s af te wisselen met afbeeldingen (kaartjes, kindertekeningen etc.). Met simpele schilderklemmen bevestig je de foto’s aan het rek of de kabel. Ook erg leuk voor op de werkkamer! Een soort prikbord, maar dan in een nieuw jasje.

 

Leef! Interieuradvies Pinterest 10

Leef! Interieuradvies Pinterest 8

Hieronder prachtige fotomuren! Hopelijk inspireren ze jullie net zo erg als dat ze mij inspireren. Ons foto- / kunstmuurtje is bijna af, ik hoop gauw foto’s te kunnen plaatsen.

 

Leef!Interieuradvies pinterest4

 

Leef!Interieuradvies Pintererst 3

 

Leef! Interieuradvies Pinterest2

 

ixxi - Studio Boot

 

Leef! Interieuradvies Pinterest 7


Leef! Interieuradvies Pinterest 6

 

Bron foto’s: Pinterest