Interieuradvies


 

Leef! Interieuradvies wil graag laten zien wat de mogelijkheden zijn van een ruimte. Met veel enthousiasme, zorgvuldigheid en oog voor functionaliteit, ontwerp ik graag een interieur dat bij uw leef-wensen past. Tevens kan ik u helpen een persoonlijke sfeer te creëren, waarin u zich thuis voelt.

Brainstormsessie (mondeling interieuradvies)                      
€150,-  incl. btw. – graag na gesprek contant afrekenen.

Bij een inspiratiegesprek (brainstormsessie) kom ik bij u thuis met verschillende kleurstalen en/of stofstalen. In een paar uur help ik u bij al uw interieurvragen. Soms kan dit gaan over een gewenste verbouwing, de bestaande ruimte, kleurgebruik, aankoop van meubelen, binnenhuisarchitectuur van uw nieuwbouwwoning (waar glas/ muur aansluitingen / keuken opstelling etc.).
Het is maar net wat uw wensen zijn! Het is prettig als u een plattegrond van de woning heeft met schaal 1:100 of 1:50 en u mij van te voren foto’s van de ruimte toestuurt. Duur: maximaal 2 uur.

Kleuradvies                                                                                                        
Vanaf €150,- per ruimte, incl. btw. (duur: 1 uur)

Met kleur in uw leefruimte kunt u veel sfeer creëren. Bij een kleuradvies help ik u de sfeer te krijgen die bij u past. Ik kom bij u thuis met diverse kleurstalen. Op basis van de huidige meubels, lichtinval en wensen bekijken we wat voor kleuren passend zijn voor uw leefruimte. Meestal betreft dit alleen de wanden, maar soms gaat het ook over de gehele ruimte (meubels, vloer, raambekleding en wanden). Daarbij vertel ik u waar u op kunt letten bij het kiezen van een passende kleur.  Na dit gesprek kan ik het advies voor u uitwerken en ontvangt u een overzicht met kleurnummers.

Compleet interieuradvies                                                                                   
Vanaf €900-  per ruimte* (incl. intake) incl. btw.

Bij een interieuradvies maak ik een compleet interieurplan voor het (re)stylen van uw leefruimte. Kleurgebruik, materialen, meubels en de indeling worden op elkaar afgestemd. Tevens wordt er een lichtplan met armaturen overzicht gemaakt. Soms wordt ook de vloer of raambekleding meegenomen in dit ontwerp. Aan de hand van een door u aangeleverde plattegrond maak ik schetsen voor de indeling van de leefruimte. U krijgt een overzicht van de meubels (merk, model, kosten, winkel) en een overzicht van de kleurnummers. Om beter te kunnen visualiseren hoe het eindresultaat eruit komt te zien, krijgt u ook een sfeerimpressie van het interieuradvies (voor een voorbeeld klik hier). Dit is handmatig getekend in perspectief, een collage sfeerimpressie of een fotorealistische sfeerimpressie. 

Het interieuradvies wordt aan u gepresenteerd en daarbij ontvangt u het interieuradvies in een boekwerk op A3 formaat. Mocht u na het advies de geadviseerde meubels willen bestellen, doe ik dit graag voor u.

(* ruimte van ongeveer 60 m2.)

Daarnaast is het ook mogelijk om de complete (re-)styling of verbouwing van uw leefruimte door mij te laten coördineren. De kosten van de projectuitvoering zijn €60,- excl btw per uur.

Interieuradvies, plus virtuele tour door woonkamer                                                                                   
Offerte op aanvraag

 

Lichtplan                                                      
Vanaf  €250,- per ruimte (i.c.m. bijvoorbeeld een basis advies) incl. btw.

Waar licht is, is ruimte! Een goed verlichtingsplan kan de leefruimte ruimer doen lijken. Op basis van een aangeleverd plattegrond stel ik een lichtplan samen. Hierbij geef ik een overzicht van mogelijke armaturen.

Tuinontwerp  
kleine stadstuin vanaf €450,-                                     

LEEF! Interieuradvies kan u ook helpen bij de inrichting van uw tuin. Ik heb ervaring met het inrichten van praktische, onderhoudsvriendelijke stadstuinen, waar het zitgebeuren, bloemen en planten centraal staan. Wilt u buiten ook een prettige en sfeervolle leefruimte hebben? Neem gerust contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden. Ik luister graag naar uw wensen en zet dit om tot een concreet plan, waar de hovenier of uzelf gelijk mee aan de slag kan.

Verkoopstyling en woningfotografie                                                                                
Vanaf €300,- incl. btw.                              

In samenwerking met ervaren woning-fotografe Caroline van der Schaaf bieden wij dit combinatiepakket aan. Leef! Interieuradvies geeft u verkoopstyling advies of kan de gehele verkoopstyling op zich nemen. Caroline van der Schaaf verzorgd prachtige foto’s met uitstekende belichting die uw makelaar gelijk op Funda kan plaatsen. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Intake
€45,- , incl. btw.

Bij een intakegesprek kom ik bij u thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen betreffende het type interieuradvies. U laat mij de ruimte zien, of eventueel de plattegronden, als het om een nieuwbouwwoning gaat. Daarbij  bekijken we welke huidige meubels mee moet worden genomen in het interieurontwerp. De duur van een intake-gesprek is meestal 45 minuten tot een uur. Deze kosten worden in mindering gebracht als u een interieuradvies (basis of plus) afneemt.

Interieurcursus “Beleef je thuis”   
€175,- (incl. materialen, koffie / thee en een goddiebag)

Geen interieuradvies door een stylist, maar zelf de stylist zijn van je eigen woonkamer? Dan is de cursus “Beleef je thuis” iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je bezig met het verbeteren van je gevoel en basiskennis voor interieurstyling, zodat je dit kunt toepassen op je eigen interieur. Resultaat: Een stijlvol interieurplan voor je woonkamer, door jezelf gemaakt! Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen: Moodboard maken, kleurgebruik, indeling, plattegrond, materialen, styling advies. Aan de hand van deze kennis en onze styling tips maak je je eigen interieur nog persoonlijker! De cursus is zeer informatief en is te vergelijken met een verkorte stylingsopleiding. De cursus duurt 8 uur is en meestal verdeeld over 2 dagen. De cursus wordt aangeboden door ervaren en bevoegde docenten.
Verschillende keren per jaar wordt de cursus aangeboden. De cursus wordt gegeven vanaf 5 deelnemen en maximaal 9 deelnemers. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op.

Kennismaken

Wilt u alleen even kort kennismaken? U kunt dan een afspraak maken op de maandag of donderdag bij mij op kantoor (Kalmarweg 18 te Groningen, Meer BV). Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 20 minuten en is kosteloos. Mail gerust om een afspraak in te plannen. 

De reiskosten in de drie noordelijke provincies bedragen €0,25 per kilometer.
In de stad Groningen en Zuidhorn worden geen reiskosten berekend.
Interieuradvies op uurbasis is €75,- incl btw (minimaal 2 aansluitende uren).

Projecten

Familiehuis in Haren

Familiehuis in Haren

Bij dit interieurontwerp heb ik een indelingsontwerp gemaakt, een ontwerp voor diverse kasten, een ontwerp voor de speelhoek, aangevuld met een kleuradvies en accessoires-advies voor de gehele benedenverdieping. De meubels waren al aanwezig in de woning. Klik rechts...

Over LEEF!

LEEF! interieuradvies staat voor wonen of werken waar iedereen zich thuis voelt. Met passie geef ik interieuradviezen waarbij een leefomgeving wordt gecreëerd die leeft.

LEEF! interieuradvies

Kalmarweg 18
9723 JG Groningen
(In het pand van Meer BV)

info@leef-interieuradvies.nl

KvK 57123381
BTW NL108096300B01

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username