Interieuradvies


 

Leef! Interieuradvies wil graag laten zien wat de mogelijkheden zijn van een ruimte. Met veel enthousiasme, zorgvuldigheid en oog voor functionaliteit, ontwerp ik graag een interieur dat bij uw leef-wensen past. Tevens kan ik u helpen een persoonlijke sfeer te creëren, waarin u zich thuis voelt.

Brainstormsessie (mondeling interieuradvies)                      

Bij een inspiratiegesprek (brainstormsessie) kom ik bij u thuis met verschillende kleurstalen en/of stofstalen. In 1,5 uur help ik u graag bij uw interieurvragen. Soms kan dit gaan over een gewenste verbouwing, de bestaande ruimte, kleurgebruik, aankoop van meubelen, binnenhuisarchitectuur van uw nieuwbouwwoning (waar glas/ muur aansluitingen / keuken opstelling etc.).
Het is maar net wat uw wensen zijn! Het is prettig als u een plattegrond van de woning heeft met schaal 1:100 of 1:50 en u mij van te voren foto’s van de ruimte toestuurt.

Duur: 1,5 uur.

€275,-  incl. btw. – mondeling interieuradvies op locatie. 
€450,- incl btw. mondeling interieuradvies op locatie van 1,5 uur , plus uitwerking van het gesprek, kleurenkaart en/of shoppinglist. 
Excl. reiskosten. 
(In oa. Gemeente Westerkwartier, Eelderwolde, en de stad Groningen worden geen reiskosten berekend)

Kleuradvies                                                                                                        
(kosten: zie brainstormsessie)

Met kleur in uw leefruimte kunt u veel sfeer creëren. Bij een kleuradvies help ik u de sfeer te krijgen die bij u past. Ik kom bij u thuis met diverse kleurstalen. Op basis van de huidige meubels, lichtinval en wensen bekijken we wat voor kleuren passend zijn voor uw leefruimte. Meestal betreft dit alleen de wanden, maar soms gaat het ook over de gehele ruimte (meubels, vloer, raambekleding en wanden). Daarbij vertel ik u waar u op kunt letten bij het kiezen van een passende kleur.  Na dit gesprek kan ik het advies voor u uitwerken en ontvangt u een overzicht met kleurnummers.

Compleet interieurontwerp                                                                                 
Vanaf €1800-  per ruimte* incl. btw (intake, compleet interieurontwerp, 3D afbeeldingen, eindgesprek, aankoopbegeleiding)
Vanaf €2250,- per ruimte* incl btw (intake, compleet interieurontwerp, 3D afbeeldingen, ontwerp keuken of kastenwand op maat, aankoopbegeleiding)

Bij een interieuradvies maak ik een compleet interieurplan voor het (re)stylen van uw leefruimte. Kleurgebruik, materialen, meubels en de indeling worden op elkaar afgestemd. Tevens wordt er een lichtplan met armaturen overzicht gemaakt. Indien gewenst wordt ook de vloer of raambekleding meegenomen in dit ontwerp. Aan de hand van een door u aangeleverde plattegrond maak ik schetsen voor de indeling van de leefruimte. U krijgt een overzicht van de meubels (merk, model, kosten, winkel) en een overzicht van de kleurnummers. Om beter te kunnen visualiseren hoe het eindresultaat eruit komt te zien, krijgt u ook een 3D sfeerimpressie van het interieuradvies.

Het interieuradvies wordt aan u gepresenteerd en daarbij ontvangt u het interieuradvies in een boekwerk op A3 formaat.

(* ruimte van ca. 50 m2)

Lichtplan                                                      
Vanaf  €400,- per ruimte (i.c.m. bijvoorbeeld een basis advies) incl. btw.

Waar licht is, is ruimte! Een goed verlichtingsplan kan de leefruimte ruimer doen lijken. Op basis van een aangeleverd plattegrond stel ik een lichtplan samen. Hierbij geef ik een overzicht van mogelijke armaturen.

Ontwerpen, flitsadviezen aan huis of project begeleiding op uurbasis.
€100,-  excl. btw per uur

 

Interieurcursus “Beleef je thuis”   
€225,- (incl. materialen, koffie / thee)

Op dit moment worden er tijdelijk geen interieurcursussen aangeboden. 

Geen interieuradvies door een stylist, maar zelf de stylist zijn van je eigen woonkamer? Dan is de cursus “Beleef je thuis” iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je bezig met het verbeteren van je gevoel en basiskennis voor interieurstyling, zodat je dit kunt toepassen op je eigen interieur. Resultaat: Een stijlvol interieurplan voor je woonkamer, door jezelf gemaakt! Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen: Moodboard maken, kleurgebruik, indeling, plattegrond, materialen, styling advies. Aan de hand van deze kennis en onze styling tips maak je je eigen interieur nog persoonlijker! De cursus is zeer informatief en is te vergelijken met een verkorte stylingsopleiding. De cursus duurt 5 uur is en meestal verdeeld over 2 dagen. De cursus wordt aangeboden door ervaren en bevoegde docenten.
Verschillende keren per jaar wordt de cursus aangeboden. De cursus wordt gegeven vanaf 5 deelnemen en maximaal 12 deelnemers. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op.

Kennismaken

Wilt u eerst graag telefonisch kennismaken? Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 20 minuten en is kosteloos. Mail gerust om een afspraak in te plannen. 

De tarieven zijn incl. btw, gelden voor een ruimte van 50 m2 en zijn excl. parkeerkosten en reiskosten.
De reiskosten in de drie noordelijke provincies bedragen €0,25 per kilometer.
In de stad Groningen en Zuidhorn worden geen reiskosten berekend.
Interieuradvies op uurbasis is €100,- incl btw (minimaal 2 aansluitende uren).
Bij afmelding binnen 24 uur worden de kosten van de dienstverlening in rekening gebracht. Uiteraard is een tegoedbon mogelijk.

Projecten

Reitdiep – Arjen & Anita

Reitdiep – Arjen & Anita

Interieurontwerp voor een hoekwoning in de Groningse wijk Reitdiep. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.   (Foto's: Ronald Zijlstra Fotografie)

Groningen – Anita en Marius

Groningen – Anita en Marius

Interieurontwerp voor nieuwbouwwoning in de wijk De Meeuwen. Op de beganegrond is de leef-keuken en op de eerste verdieping de woonkamer.  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.  

Over LEEF!

LEEF! interieuradvies staat voor wonen of werken waar iedereen zich thuis voelt. Met passie geef ik interieuradviezen waarbij een leefomgeving wordt gecreëerd die leeft.

LEEF! interieuradvies

Poolsterstraat 6
9801 VS Zuidhorn
(Alleen op afspraak)

info@leef-interieuradvies.nl

KvK 57123381
BTW-ID: NL 0014444107B43

Instagram