Interieuradvies


 

Leef! Interieuradvies wil graag laten zien wat de mogelijkheden zijn van een ruimte. Met veel enthousiasme, zorgvuldigheid en oog voor functionaliteit, ontwerp ik graag een interieur dat bij uw leef-wensen past. Tevens kan ik u helpen een persoonlijke sfeer te creëren, waarin u zich thuis voelt.

Brainstormsessie (mondeling interieuradvies)                      
€180,-  incl. btw. – graag na gesprek afrekenen.
Excl. reiskosten. 

Bij een inspiratiegesprek (brainstormsessie) kom ik bij u thuis met verschillende kleurstalen en/of stofstalen. In een paar uur help ik u bij al uw interieurvragen. Soms kan dit gaan over een gewenste verbouwing, de bestaande ruimte, kleurgebruik, aankoop van meubelen, binnenhuisarchitectuur van uw nieuwbouwwoning (waar glas/ muur aansluitingen / keuken opstelling etc.).
Het is maar net wat uw wensen zijn! Het is prettig als u een plattegrond van de woning heeft met schaal 1:100 of 1:50 en u mij van te voren foto’s van de ruimte toestuurt.

Duur: maximaal 2 uur.
Graag vooraf mailen: Plattegrond van de ruimte, foto’s van de ruimte, inspirerende afbeeldingen van de gewenste interieurstijl, de wensen / vragen / uitdagingen van de ruimte.
(In oa. Gemeente Westerkwartier, Eelderwolde, en de stad Groningen worden geen reiskosten berekend)

Kleuradvies                                                                                                        
Vanaf €180,- per ruimte, incl. btw. (duur: 1 uur)

Met kleur in uw leefruimte kunt u veel sfeer creëren. Bij een kleuradvies help ik u de sfeer te krijgen die bij u past. Ik kom bij u thuis met diverse kleurstalen. Op basis van de huidige meubels, lichtinval en wensen bekijken we wat voor kleuren passend zijn voor uw leefruimte. Meestal betreft dit alleen de wanden, maar soms gaat het ook over de gehele ruimte (meubels, vloer, raambekleding en wanden). Daarbij vertel ik u waar u op kunt letten bij het kiezen van een passende kleur.  Na dit gesprek kan ik het advies voor u uitwerken en ontvangt u een overzicht met kleurnummers.

Compleet interieuradvies                                                                                   
Vanaf €990-  per ruimte* incl. btw (intake, ontwerp, eindgesprek, aankoopbegeleiding)

Bij een interieuradvies maak ik een compleet interieurplan voor het (re)stylen van uw leefruimte. Kleurgebruik, materialen, meubels en de indeling worden op elkaar afgestemd. Tevens wordt er een lichtplan met armaturen overzicht gemaakt. Soms wordt ook de vloer of raambekleding meegenomen in dit ontwerp. Aan de hand van een door u aangeleverde plattegrond maak ik schetsen voor de indeling van de leefruimte. U krijgt een overzicht van de meubels (merk, model, kosten, winkel) en een overzicht van de kleurnummers. Om beter te kunnen visualiseren hoe het eindresultaat eruit komt te zien, krijgt u ook een sfeerimpressie van het interieuradvies. Dit is handmatig getekend in perspectief, een collage sfeerimpressie of een fotorealistisch aanzicht van de ruimte.

Het interieuradvies wordt aan u gepresenteerd en daarbij ontvangt u het interieuradvies in een boekwerk op A3 formaat. Na de oplevering van het ontwerp, kunt u de meubels, accessoires en gordijnen naar wens bij mij bestellen.

(* ruimte van ongeveer max. 50 m2 /  gemiddeld  €19,- per m2)

Daarnaast is het ook mogelijk om de complete verbouwing van uw leefruimte door mij te laten coördineren. De kosten van de projectuitvoering zijn €70,- excl btw per uur.

Online interieuradvies

Vanaf €250,- incl. btw.

Hiervoor zijn twee mogelijkheden:

  1. Een gesprek via Skype / FaceTime. Vooraf ontvang ik graag jouw interieurvragen en bereid ik het gesprek voor. Bijvoorbeeld door bijpassende meubels te zoeken, een indeling te maken, het is maar net wat je interieurvragen zijn. Het gesprek duurt een uur. De kosten hiervan zijn nu tijdelijk €200,-
  2. Digitaal interieuradvies. Digitaal interieuradvies past goed bij jou als je al hebt nagedacht over welke sfeer je wilt creëren. Misschien heb je al een Pinterest bord aangemaakt met de interieurstijl die je aanspreekt. Je bent al dingen aan het uitproberen geweest, maar je komt er niet zelf uit. Wellicht is er al een goede basis, maar voelt het nog niet als een fijne, persoonlijke ruimte. Er mist nog iets, dit kan bijvoorbeeld een kleur zijn of een leuk behang, een mooi kleed die alles gaat verbinden of die toffe lamp als eye-catcher in de ruimte. Je krijgt een mooi overzicht met inspiratie en advies. Dit kan een indeling zijn, kleuren en materialen, het is maar net wat jouw wensen zijn. Daarbij inspireer ik je met mijn favoriete merken, zodat je met de juiste items jouw interieur persoonlijk kunt maken!
    De kosten hiervan beginnen bij €250 en is afhankelijk van de hoeveelheid vragen.

 

Lichtplan                                                      
Vanaf  €350,- per ruimte (i.c.m. bijvoorbeeld een basis advies) incl. btw.

Waar licht is, is ruimte! Een goed verlichtingsplan kan de leefruimte ruimer doen lijken. Op basis van een aangeleverd plattegrond stel ik een lichtplan samen. Hierbij geef ik een overzicht van mogelijke armaturen.

Tuinontwerp  
kleine stadstuin vanaf €450,-                                     

LEEF! Interieuradvies kan u ook helpen bij de inrichting van uw tuin. Ik heb ervaring met het inrichten van praktische, onderhoudsvriendelijke stadstuinen, waar het zitgebeuren, bloemen en planten centraal staan. Wilt u buiten ook een prettige en sfeervolle leefruimte hebben? Neem gerust contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden. Ik luister graag naar uw wensen en zet dit om tot een concreet plan, waar de hovenier of uzelf gelijk mee aan de slag kan.

Verkoopstyling en woningfotografie                                                                                
Vanaf €300,- incl. btw.                              

In samenwerking met ervaren woning-fotografe Caroline van der Schaaf bieden wij dit combinatiepakket aan. Leef! Interieuradvies geeft u verkoopstyling advies of kan de gehele verkoopstyling op zich nemen. Caroline van der Schaaf verzorgd prachtige foto’s met uitstekende belichting die uw makelaar gelijk op Funda kan plaatsen. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Intake
€45,- , incl. btw.

Bij een intakegesprek kom ik bij u thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen betreffende het type interieuradvies. U laat mij de ruimte zien, of eventueel de plattegronden, als het om een nieuwbouwwoning gaat. Daarbij  bekijken we welke huidige meubels mee moet worden genomen in het interieurontwerp. De duur van een intake-gesprek is meestal 45 minuten tot een uur. Deze kosten worden in mindering gebracht als u een compleet interieuradvies afneemt.

Interieurcursus “Beleef je thuis”   
€175,- (incl. materialen, koffie / thee en een goddiebag)

Geen interieuradvies door een stylist, maar zelf de stylist zijn van je eigen woonkamer? Dan is de cursus “Beleef je thuis” iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je bezig met het verbeteren van je gevoel en basiskennis voor interieurstyling, zodat je dit kunt toepassen op je eigen interieur. Resultaat: Een stijlvol interieurplan voor je woonkamer, door jezelf gemaakt! Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen: Moodboard maken, kleurgebruik, indeling, plattegrond, materialen, styling advies. Aan de hand van deze kennis en onze styling tips maak je je eigen interieur nog persoonlijker! De cursus is zeer informatief en is te vergelijken met een verkorte stylingsopleiding. De cursus duurt 8 uur is en meestal verdeeld over 2 dagen. De cursus wordt aangeboden door ervaren en bevoegde docenten.
Verschillende keren per jaar wordt de cursus aangeboden. De cursus wordt gegeven vanaf 5 deelnemen en maximaal 9 deelnemers. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op.

Kennismaken

Wilt u eerst graag telefonisch kennismaken? Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 20 minuten en is kosteloos. Mail gerust om een afspraak in te plannen. 

De tarieven zijn excl. parkeerkosten en reiskosten.
De reiskosten in de drie noordelijke provincies bedragen €0,25 per kilometer.
In de stad Groningen en Zuidhorn worden geen reiskosten berekend.
Interieuradvies op uurbasis is €90,- incl btw (minimaal 2 aansluitende uren).
Bij afmelding binnen 24 uur worden de kosten van de dienstverlening in rekening gebracht. Uiteraard is een tegoedbon mogelijk.

Projecten

Jaren’30 villa Heerenveen

Jaren’30 villa Heerenveen

Interieurontwerp voor volledig gerenoveerde en verbouwde jaren '30 villa in Heerenveen. Klik op de afbeelding voor een vergroting. 

Modern en compact familiehuis

Modern en compact familiehuis

Deze moderne familiewoning is bij aankoop volledig verbouwd! Zo is een muurtje opengebroken om meer ruimte en openheid te creëren. Er is een nieuwe keuken geplaatst met een kookeiland. De gietvoer met vloerverwarming geven meer comfort aan de woning. Foto's van deze...

Verbouwing Hilversum

Verbouwing Hilversum

Zo af en toe krijg ik de vraag een 3D ontwerp te maken voor een huis wat nog op funda staat. Opdrachtgevers willen alleen kopen als een verbouwing mogelijk is. Voor deze opdrachtgever heb ik visueel gemaakt wat een mogelijke uitbouw en verbouwing kan doen met de...

Over LEEF!

LEEF! interieuradvies staat voor wonen of werken waar iedereen zich thuis voelt. Met passie geef ik interieuradviezen waarbij een leefomgeving wordt gecreëerd die leeft.

LEEF! interieuradvies

Kalmarweg 18
9723 JG Groningen
(Alleen op afspraak. In het pand van Meer BV)

info@leef-interieuradvies.nl

KvK 57123381
BTW-ID: NL 0014444107B43

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username