Leef! Interieuradvies wil graag laten zien wat de mogelijkheden zijn van een ruimte.
Met veel enthousiasme, zorgvuldigheid en oog voor functionaliteit, ontwerp ik graag een interieur dat bij jouw leef-wensen past. 
 De interieur’s die ik ontwerp zijn vaak licht, kleurrijk (zowel zachte en rustige kleuren, als sprekende kleuren), in balans, verrassend, praktisch en stijlvol. Soms met Scandinavische accenten en andere keer meer eclectisch. Het zijn eigentijdse interieurs waarin mooie design items afgewisseld kunnen worden met meubels die voor jou persoonlijke waarde hebben. Ik werk graag met mooie kleuren en materialen en maak daarin duurzame keuzes. Hiermee hoop ik je te inspireren en verrassen. 

Brainstormsessie

'Een brainstormsessie inspireert en enthousiasmeert', dat is wat ik terug krijg van mijn klanten.
Bij een brainstormsessie kom ik bij je thuis met een krat vol mooie kleurstalen en/of stofstalen. In 1,5 uur help ik je graag bij al je interieurvragen. Soms kan dit gaan over een gewenste verbouwing, de bestaande ruimte, kleurgebruik, indeling, aankoop van meubelen, binnenhuisarchitectuur van je nieuwbouwwoning (waar glas/ muur, aansluitingen, keukenopstelling etc.). Het is maar net wat jouw wensen zijn! Na dit gesprek kan je gelijk aan de slag met het advies. 
Het is prettig als je een plattegrond (schaal 1:100 of 1:50) van de ruimte hebt en mij van te voren foto’s van de huidige situatie toestuurt. 

€275,- incl. btw. – mondeling interieuradvies op locatie. 
 €490,- incl btw. mondeling interieuradvies op locatie van 1,5 uur , plus uitwerking van het gesprek, kleurenkaart en/of shoppinglist. 
Excl. reiskosten. 
(In oa. Gemeente Westerkwartier, Eelderwolde, en de stad Groningen worden geen reiskosten berekend)
Duur: 1,5 uur.

Dit wil ik!

Compleet interieurontwerp

Bij een interieurontwerp maak ik een compleet interieurplan voor het (re)stylen van jouw leefruimte. Kleurgebruik, materialen, meubels en de indeling worden op elkaar afgestemd. Tevens wordt er een lichtplan met armaturen overzicht gemaakt. Indien gewenst wordt ook de vloer of raambekleding meegenomen in dit ontwerp. Aan de hand van een door jouw aangeleverde plattegrond maak ik schetsen voor de indeling van de leefruimte. Om beter te kunnen visualiseren hoe het eindresultaat eruit komt te zien, krijg je ook een 3D sfeerimpressie van het interieuradvies. Naast het ontwerp ontvang je een overzicht van meubels en materialen (met oa. de kleurnummers).
Het interieurontwerp presenteer ik aan je en daarbij ontvang je het ook het ontwerp in een boekwerk op A4 formaat. 
Om het jou helemaal makkelijk te maken kan ik de aankoop van nieuwe meubels, raambekleding, verf en behang voor jou verzorgen. Je kunt daarbij profiteren van de voordelen van het netwerk van kwalitatief hoogstaande aanbieders dat ik in de laatste jaren zorgvuldig heb opgebouwd. Deze service is in het pakket opgenomen, daar bereken ik geen extra kosten voor.

Dit wil ik!

Vanaf €1890- per ruimte* incl. btw (intake, compleet interieurontwerp, 3D afbeeldingen, eindgesprek, aankoopbegeleiding)
Vanaf €2290,- per ruimte* incl btw (intake, compleet interieurontwerp, 3D afbeeldingen, ontwerp keuken of kastenwand op maat, aankoopbegeleiding)

Trajectbegeleiding op uurbasis.

Steeds vaker komt het voor dat opdrachtgevers mij al in een vroeg stadium benaderen om samen met de architect of aannemer rond te tafel te gaan zitten en mee te denken over het ontwerp voor een verbouwing of nieuwbouw woning. Tijdens dit proces komt er veel op je af en kom je voor best veel keuzes te staan. Ik denk graag mee en geef je graag advies, zodat je achteraf geen spijt hebt van verkeerde keuzes of niet gemaakte keuzes en kan genieten van een goed doordacht ontwerp, die voldoet aan jouw leef-wensen.

€100,- incl. btw per uur (minimale afname is 2 uur).

Dit wil ik!

De tarieven zijn incl. btw, gelden voor een ruimte van 50 m2 en zijn excl. parkeerkosten en reiskosten.
De reiskosten in de drie noordelijke provincies bedragen €0,25 per kilometer.
In de stad Groningen en Zuidhorn worden geen reiskosten berekend.
Interieuradvies op uurbasis is €100,- incl btw (minimaal 2 aansluitende uren).
Bij afmelding binnen 24 uur worden de kosten van de dienstverlening in rekening gebracht. Uiteraard is een tegoedbon mogelijk.

Laten we kennismaken

Wil je meer weten?

verzenden »

Meer informatie?

Laten we kennismaken

Bedankt voor je bericht!

Binnen 3 werkdagen kun je een reactie verwachten.