Naast dat ik met veel passie ontwerp voor particulieren, ben ik nu ook bezig met een interieurontwerp voor een bedrijf. De FPC van Mesdag (is een TBS-kliniek) heeft mij benaderd om een interieurontwerp te maken voor diverse ruimtes (gangen en verkeersruimtes) in het gebouw. Een geweldige opdracht, waar ik op dit moment met veel plezier aan werk.

Op basis van sfeerafbeeldingen die cibab-studenten ooit hebben vormgegeven, heb ik een  interieurplan ontworpen, waarvan ik de uitvoering coördineer.  Patiënten worden betrokken bij de uitvoering van het plan. In het interieurplan wordt er veel gewerkt met fotopanelen, dit was op verzoek van de kliniek. Voor deze foto’s heb ik de fotograven Caroline van der Schaaf van FotoMetKarakter  en Veronica van Peet benaderd. De foto’s worden op panelen gedrukt die geleverd worden door WallPros. 

Voorafgaand aan het interieurplan heb ik een plan van aanpak opgesteld. Hierin staan o.a. de projectresultaten (wat wordt er bereikt met het resultaat), projectactiviteiten (wat moet er gebeuren), planning en te verwachten kosten beschreven. Nadat het projectplan was goedgekeurd heb ik een interieurontwerp gemaakt.

De combinatie van project management, het ontwerpen en het samenwerken met patiënten van de kliniek maakt dit een ontzettende inspirerende opdracht! Ik hoop aan het einde van het jaar foto’s te kunnen tonen van het resultaat.

Ik zou graag meer interieurs ontwerpen en ruimtes inrichten voor bedrijven. Mocht u geïnteresseerd zijn, kom ik graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder een paar afbeeldingen van het ontwerp: