Naast dat ik met veel passie ontwerp voor particulieren, ben ik nu ook bezig met een interieurontwerp voor een bedrijf. De FPC van Mesdag (is een TBS-kliniek) heeft mij benaderd om een interieurontwerp te maken voor diverse ruimtes (gangen en verkeersruimtes) in het gebouw. Een geweldige opdracht, waar ik op dit moment met veel plezier aan werk.

Op basis van sfeerafbeeldingen die cbab-studenten ooit hebben vormgegeven, heb ik een  interieurplan ontworpen. Een plan waarvan ik de uitvoering ook mag gaan coördineren. Patiënten gaan het plan voornamelijk uitvoeren.

Voorafgaand aan het interieurplan heb ik een plan van aanpak opgesteld. Hierin staan o.a. de projectresultaten (wat wordt er bereikt met het resultaat), projectactiviteiten (wat moet er gebeuren), planning en te verwachten kosten beschreven.

De combinatie van project management, het ontwerpen en het samenwerken met patiënten van de kliniek maakt dit een ontzettende inspirerende opdracht! Ik hoop aan het einde van het jaar foto’s te kunnen tonen van het resultaat.

Ik zou graag meer interieurs ontwerpen en ruimtes inrichten voor bedrijven. Mocht u geïnteresseerd zijn, kom ik graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.