Projecten


Leef! Interieuradvies wil graag laten zien wat de mogelijkheden zijn van een ruimte. Met veel enthousiasme, zorgvuldigheid en oog voor functionaliteit, ontwerp ik graag een interieur dat bij uw leef-wensen past. Tevens kan ik u helpen een persoonlijke sfeer te creëren, waarin u zich thuis voelt.

Er zijn verschillende adviesvormen (zie ‘Interieuradvies’).  Afhankelijk van uw wensen kiest u de gewenste adviesvorm. Dit kan een inspirerende brainstormsessie zijn, zodat u na een avond (mondeling) advies zelf weer verder kan met de inrichting. Of een totaal interieurontwerp, waarbij indeling, meubels, materialen, licht en uiteraard uw wensen zorgvuldig op elkaar worden afgestemd.

Door op de foto te klikken, kunt u meer foto’s bekijken van het project. 

Monique & Hink  |  Lucaswolde

Monique & Hink | Lucaswolde

Licht designhuis landelijk gelegen. De eigenaresse van deze prachtig landelijk gelegen woning (ontworpen geïnspireerd op de typische wadden-eilandhuisjes) is gek op design en het her-stylen van haar huis.Ze schakelde mij in om goed te kijken naar de basis, kleur op de...

Arjen & Anita | Lucaswolde

Arjen & Anita | Lucaswolde

Interieurontwerp voor een hoekwoning in de Groningse wijk Reitdiep. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.   (Foto's: Ronald Zijlstra Fotografie)

Groningen – Anita en Marius

Groningen – Anita en Marius

Interieurontwerp voor nieuwbouwwoning in de wijk De Meeuwen. Op de beganegrond is de leef-keuken en op de eerste verdieping de woonkamer.  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.  

Groningen – Trudy

Groningen – Trudy

Interieurontwerp voor een woning in de wijk Piccardthof. Klik op de foto voor een vergroting. (Tijdelijke foto's, de uitvoering van het project is nog in uitvoering)

Eelderwolde – Mareke & Michiel

Eelderwolde – Mareke & Michiel

Interieurontwerp voor een vrijstaande nieuwbouwwoning in Eelderwolde. Klik op de foto's voor een vergroting. (Het project is nog in uitvoering, dit zijn tijdelijke foto's van tijdens het proces)

Ontvangsthal congrescentrum Lageland

Ontvangsthal congrescentrum Lageland

Het interieurontwerp voor deze ontvangsthal voor een congrescentrum is in samenwerking met Jenny van Huisgeluk ontstaan.  Klik op de foto voor een vergroting. 

Kantoor bij yogastudio Bergeijk

Kantoor bij yogastudio Bergeijk

In samenwerking met Jenny van Huisgeluk hebben we een ontwerp gemaakt voor een kantoor van een yogastudio en aangesloten woonhuis.

Vrijstaande woning Bergeijk

Vrijstaande woning Bergeijk

Samen met Jenny van Huisgeluk hebben we een interieurontwerp gemaakt voor een vrijstaande woning in Bergeijk. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Over LEEF!

LEEF! interieuradvies staat voor wonen of werken waar iedereen zich thuis voelt. Met passie geef ik interieuradviezen waarbij een leefomgeving wordt gecreëerd die leeft.

LEEF! interieuradvies

Poolsterstraat 6
9801 VS Zuidhorn
(Alleen op afspraak)

info@leef-interieuradvies.nl

KvK 57123381
BTW-ID: NL 0014444107B43

Instagram